İsmail Batu Dağtekin Kızılay Anaokulu
YEŞİLOBA MAH. 46460 SK. NO 3 SEYHAN / ADANA

VİZYON

Kurumumuzun misyonu, okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır. Şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmektir.

MİSYON

Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen, çocuk haklarını koruyan ve aile katılımına verdiği önem doğrultusunda çocukları yetiştirmeyi sürdürmek, Çocuklar, öğretmenler ve ailelerle proje, araştırma, aile eğitimi ve katılımı çalışmaları gerçekleştirmek ve aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturmak, Çocukların gelişim özellikleri dikkate alınarak bilim ile iç içe olmalarını sağlayıcı multi-disipliner programlar oluşturmak, Ayrıca, gelişen-değişen dünyaya ayak uyduran, geleceğe güvenle bakan, yeniliklere açık olan, öz kültürünü tanıyan, koruyan ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

İkili Öğretim

Sabah Devresi 07:30 12:30 Öğlen Devresi 12:30 17:30

Elektrik/Klima

Var

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Adana ili Merkez ilçelerinden Seyhan´da bulunan okulumuz merkeze 7.5 km uzaklıktadır.

Yeşiloba Mahallesi